Кадър Струма.бгКакъв е животът на един тотомилионер в България, разказва струма.бг.Благоевградският бизнесмен,

...
Кадър Струма.бгКакъв е животът на един тотомилионер в България, разказва струма.бг.Благоевградският бизнесмен,
Коментари Харесай

Тотомилионер от Благоевград си търси шофьор за 1000 лева заплата

Кадър " Струма.бг "

Какъв е животът на един тотомилионер в България, споделя струма.бг.

Благоевградският предприемач, тотомилионер и шурей на кмета на Симитли Николай Динков-Нинджата пусна в последните часове на 2020 година публикация в Jobs.bg, че си търси персонален водач. Като заплата, която ще дава, Нинджата е показал 1000 лева бруто.

Малко евентуално е бъдещият нов служащ на Динков да се докопа до кормилото на най-новата кола, която Нинджата си купи тази година, тъй като съгласно слуховете той не давал на никого да я кара. За аленото Ферари 488GTB Pista – последна дума на техниката на 2020 година, Нинджата брои скромната сума от 500 000 лева и звярът стана следващото украшение в автопарка му, където има все баровски коли. Всички те са паркирани в имението на хълма на кв. „ Баларбаши ” над Благоевград, което Нинджата и брачната половинка му Полина населяват от 6 години.

Огромният дворец с терасиран двор бе издигнат от строителния бизнесмен Николай Галчев за фамилията му. Галчеви обаче се изнесоха в София и в 3-етажната къща се настаниха Динкови. По документи  парцелът е с повърхност 906 кв.м. Нинджата купи компанията от Галчеви през юни 2014 година и на процедура от този момент той е легален притежател на първокласното имение. 2 година по-късно младият предприемач съумя да си върне инвестицията до стотинка, че и от горната страна, откакто завоюва 7 095 423 лв. от тотото против фиш за 3,40 лева

Обявата за персонален водач Нинджата е подал от името на най-известната му компания „ Вип трейд енд билд “ ЕООД, на която той е шеф и притежател на фирмения капитал от 5 лева С тази компания Динков от 3 година настойчиво кандидатства по всички публични поръчки в района, свързани със строителство. В огромна част от случаите комисиите нормално го отстраняват поради нередовни документи или пропуски в офертата, той апелира дейностите им в Комисия за защита на конкуренцията и постоянно губи производствата.

Не може обаче да се отхвърли, че през последните месеци компанията му завоюва и много публични финанси. Например в Струмяни Нинджата ще ремонтира много улици, ще санира постройката на кметството в санданското с. Катунци, в Благоевград кметът Румен Томов го предложения да ремонтира тротоарните настилки в общината и така нататък Поради насъбрания размер работа се оказа, че компанията към този момент стартира да изпитва апетит за фрагменти, заради което с изключение на за персонален водач, който да го разкарва сред обектите, Нинджата си търси и ВиК експерт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР